Om oss

Vi på Allaonlinespel.se vill att fler ska upptäcka hur kul det är med spel online. Därför guidar vi dig till alla spel som finns där ute. Vi skriver om alla möjliga onlinespel som Poker, Uno, patienser, med mera. Om du ska spela offline kan du ändå ha stor behållning av våra regeltexter. Med hjälp av dem kan du snabbt komma i gång med det roliga, det vill säga själva spelandet.

Syfte

Allaonlinespel strävar efter att vara den kompletta guiden till spel online.

Här på Allaonlinespel guidar vi dig till de bästa onlinespelen på marknaden.

Vi vill nämligen att fler ska inse hur roligt det är att spela online. Det är inte alla som har sådan tur att de har bekanta att spela med, men på internet kan du enkelt komma i kontakt med andra spelsugna, om du vill. Där finns både varianter där du spelar mot andra människor och sådana där du spelar själv mot en dator.

På vår sida har vi samlat en mängd spel i olika kategorier. Oavsett om du vill spela en patiens helt på egen hand eller köra ett parti Vändtia tillsammans med alla dina vänner så har vi något som passar dig. Våra texter om de olika spelen gör dessutom att du kan komma i gång med det roliga på rekordtid, även om du är nybörjare. Texterna om spelen gör nämligen att du snabbt kan sätta dig in i reglerna och hur spelet går till. Sedan är det ju att bara börja spela.

Vad vi erbjuder

Här på Allaonlinespel.se hittar du mängder av spel online som du kan spela direkt på sidan. Här kan du också läsa beskrivningar av spelen och deras regler. Det gör att du enkelt kan lära dig hur spelen fungerar och få ut det mesta av din speltid.

Vad vi önskar att du ska ta med dig från sidan

Vi vill ge dig och alla andra besökare chansen att lära sig mer om spel och deras regler. Inte för att vi vill vara besserwissrar, utan för att du ska ha roligare när du spelar. Många av oss lever liv som är fullspäckade med aktiviteter. Därför blir det så mycket viktigare att den begränsade tid du har att ägna åt spelande blir rolig och flyter på utan att du behöver tjafsa med dina medspelare om reglerna eller tveka.

Så startade det hela

När vi letade igenom det befintliga utbudet av spelsajter hittade vi dels sidor med regler och andra med onlinespel. Vi tänkte att det vore smidigare med en sida med båda sakerna på samma ställe. Så var idén till Allaonlinespel född. Under 2022 bestämde vi oss för att verkligen göra slag i saken och skapa sidan vi drömde om. Tillsammans började vi knopa ihop de första speltexterna och skapa relevanta samarbeten. I början av 2023 ser hemsidan äntligen dagens ljus.

Personerna bakom

Allaonlinespel är skapat av klasskamraterna Luigi, Laura och Peter. Varje söndag ses vi och spelar kortspel. Det som förenar oss är framför allt ett brinnande intresse för spel. I övrigt är vi ganska olika, både personlighets- och yrkesmässigt. Laura har arbetat som skribent i 15 år. Peter är programmerare och jag Luigi är digital illustratör. Alla våra kunskaper har kommit väl till pass när vi arbetat med den här sidan.

Om du fortfarande undrar något om oss eller vår hemsida får du gärna kontakta oss. Tryck på fliken ”Kontakta oss” och använd dig av formuläret.